TRAININGFACILITIES

Urban-sky is marktleider in Europa op het gebied van het ontwerpen en bouwen van OCR / Ninja obstakels voor events en trainingslocaties. Ook zijn wij actief in de Survivalrunmarkt. Doordat er steeds meer deelnemers zijn aan de verschillende events is er meer behoefte aan trainingsmogelijkheden. Dit gebeurt op bestaande en nieuwe locaties. Veel van de OCR / Ninja events maken gebruik van Urban-sky obstakels. Een toevoeging hiervan op trainingslocaties kan dan ook een voordeel opleveren voor zowel de aanbieder als de sporter.
Qua constructies zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wij werken op indoor trainingslocaties vaak met truss constructies, op buitenlocaties worden er vaak houten constructies gebruikt. Urban-sky heeft een systeem ontworpen waarin een subframe van staal geplaatst wordt in de houten constructie waaraan de producten worden gemonteerd.

Wij categoriseren de trainingslocaties in 3 onderdelen:

OCR / obstacle-running

Survivalrun

Ninja warrior

Frequently Asked Questions

Kunnen jullie ook obstakels customizen?

Wij hebben een standaard assortiment aan obstakels. Verder kunnen wij vrijwel alles ontwerpen / bouwen. Als er vragen zijn om project specifieke obstakels te ontwerpen, neem dan gerust contact op.

Kan ik mijn eigen kleur voor de obstakels kiezen?

Wij hebben een standaardkleuren lijst waaruit je kunt kiezen. Afwijkende kleuren kunnen ook gekozen worden maar daarmee gaat de obstakel prijs minimaal met 10% omhoog. Dit moet per afwijkende kleur aangevraagd worden.

Wat is de levertijd?

Onze levertijd zit op zo`n 10 weken. Dit kan per order verschillen. Momenteel is er veel hinder in de aanvoer van grondstoffen en kan het voorkomen dat hierdoor de levertijd langer wordt.

Op welke ondergrond kunnen de obstakels het beste geplaatst worden?

Het is gebruikelijk dat onze obstakels op gras of vergelijkbare ondergrond worden geplaatst dat voldoende demping garandeert wanneer deelnemers uit de obstakels zouden vallen. Wij leveren geen matten of andere valdemping.

Is een oneven ondergrond geschikt om de obstakels op te bouwen?

De ondergrond moet voldoende vlak zijn om de obstakels te kunnen bouwen. Wij kunnen bouwen op een oneven ondergrond. Dit moet echter van tevoren worden beoordeeld om het materiaal dienovereenkomstig aan te passen.

Ik heb beperkte ruimte om de obstakels te plaatsen, kan dat?

Maatvoering van de constructies kan indien nodig worden aangepast vanwege locatiebeperkingen. Dit moet echter van tevoren worden beoordeeld om het materiaal dienovereenkomstig aan te passen.

Kunnen we de materialen ook zelf ophalen?

De obstakels kunnen opgehaald en geretourneerd worden op het volgende adres: Urban-sky, Hanzeweg 2 in Lochem.

BUILDING TOGETHER? GET IN TOUCH!