Urban-sky is gespecialiseerd in het bouwen van OCR / Ninja Rigs en obstakels. We build next level.

Rick Urban

Founder / Head of design

Met een achtergrond in de steigerbouw en ruime ervaring in de OCR-sport ben ik in 2016 Urban-sky begonnen. Het bedrijf is opgericht vanuit mijn passie voor obstakels en constructietechniek. Door mijn uitgebreide kennis op beide vlakken ben ik goed in staat om ieder event en trainingslocatie optimaal te adviseren. Ik help graag, en denk mee welke obstakels het beste zijn voor de doelgroep en hoe de obstakels geplaatst moeten worden zodat deze het beste tot hun recht komen.

Het in beweging blijven en constant zorgen voor nieuwe innovaties op het gebied van OCR heeft er voor gezorgd dat wij nu marktleider zijn op dit gebied. Naast OCR zijn wij actief in de Survivalrun en Ninja warrior sport.

Urban Sky obstacle design

Jimmy Warnaar

Urban sports expert

Even voorstellen!

Geboren en getogen in Nijmegen. Avontuurlijk, reislustig, sportief en communicatief sterk. In 2019 begonnen met de Master Sport en Beweeg Innovatie en hierdoor in dienst gekomen bij Urban-sky. Urban-sky is een bedrijf dat bezig is met de ontwikkeling, verhuur en verkoop van materialen en obstakels voor OCR (obstacle-run), Ninja Warrior en Survival trainingslocaties en wedstrijden. In 2017 heb ik deelgenomen aan het eerste seizoen van Ninja Warrior Nederland. Hier is mijn affiniteit met de sport begonnen. Ik doe regelmatig mee aan wedstrijden in Duitsland, Nederland en Frankrijk. Hier kan ik mij meten met de top van Europa.

Naast Ninja Warrior geef ik al jaren les in Freerunning op het Radboud Sportcentrum in Nijmegen. Dankzij mijn brede achtergrond aan extreme sporten kan ik mijzelf tegenwoordig goed inzetten als Urban sports expert bij gemeentes en externe partijen.

Urban Sky obstacle design

BUILDING TOGETHER? GET IN TOUCH!