OVER ONS

Started from the bottom!

Urban-sky is gespecialiseerd in het bouwen van OCR / NINJA en obstakels. We build next level.

URBAN-SKY

Wat ooit begon als een tekensessie aan de keukentafel, is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met flink aantal gerealiseerde projecten wereldwijd! Urban Sky is ontstaan met als doel het ontwikkelen van spectaculaire obstakels voor de OCR sport. Amper drie jaar later zijn wij erin geslaagd dat onze obstacles en training rigs bekend staan als “The next big thing”.  Dat wij innovatie serieus nemen blijkt uit het feit dat wij een aantal signature obstacles hebben ontworpen die je bij elk groot event weer in de line-up ziet staan.

Design

Alle producten die wij produceren kunnen volledig customized worden. Zo kunnen wij de constructies leveren in de complete huisstijl (kleur en logo) die gewenst is. Daarnaast maken wij gebruik van een dubbele laag poeder coating, hierdoor  blijven de producten in optimale staat.

Veiligheid

Wellicht het meest belangrijke aspect van onze groei is dat al onze producten worden geproduceerd volgens de ISO normen. Dit maakt dat al onze constructies en obstacles voldoen aan de internationale richtlijnen omtrent veiligheid.

Urban Sky obstacle design

BUILDING TOGETHER? GET IN TOUCH!