SURVIVALRUN

Survivalrun trainingslocaties kenmerken zich door houten constructies en veel gebruik van touwen en netten. Urban-sky heeft een systeem ontworpen waarbij wij een stalen subframe monteren in zo`n houten constructie om zo onze obstakels hieraan toe te voegen. Ook kunnen veel obstakels direct aan de palen gemonteerd worden.
Onze obstakels kunnen een goede toevoeging zijn op het bestaande aanbod bij deze trainingslocaties. Dit omdat het voor de leden een meerwaarde kan zijn voor hun training en het vaak qua beweging leuke obstakels zijn om te beoefenen. Daarnaast is het een must voor diegene die ook OCR / Ninja Warrior beoefenen.
In samenwerking met de Survivalrunbond is in 2020 een testlocatie gebouwd met onze obstakels in een houten constructie en deze is onderzocht door de technische commissie van de Survivalrunbond.

Wat is survivalrun?
Survivalrun is een veelzijdige buitensport, die hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Want naast het lopen en de hindernissen speelt ook de ‘strijd tegen de elementen’ een belangrijke rol. Water, wind en temperatuur kosten extra kracht tijdens een survivalrun. En survivalrun gaat altijd door: zomer en winter!
Tijdens een survivalrun leg je een grotendeels onverhard parcours hardlopend af. Paden, sloten, bossen, weilanden en af en toe een stukje asfalt. Onderweg neem je natuurlijke en opgebouwde hindernissen. Natuurlijke hindernissen zijn bijvoorbeeld duikers, omgevallen bomen en water. De opgebouwde hindernissen kunnen balken, netten, touwen, pakladders en allerlei combinaties ervan zijn. Ook boogschieten, houthakken en kajakken kun je tegenkomen tijdens een survivalrun.

OCR / obstacle-running

Survivalrun

Ninja warrior

Frequently Asked Questions

Kunnen jullie ook obstakels customizen?

Wij hebben een standaard assortiment aan obstakels. Verder kunnen wij vrijwel alles ontwerpen / bouwen. Als er vragen zijn om project specifieke obstakels te ontwerpen, neem dan gerust contact op.

Kan ik mijn eigen kleur voor de obstakels kiezen?

Wij hebben een standaardkleuren lijst waaruit je kunt kiezen. Afwijkende kleuren kunnen ook gekozen worden maar daarmee gaat de obstakel prijs minimaal met 10% omhoog. Dit moet per afwijkende kleur aangevraagd worden.

Wat is de levertijd?

Onze levertijd zit op zo`n 10 weken. Dit kan per order verschillen. Momenteel is er veel hinder in de aanvoer van grondstoffen en kan het voorkomen dat hierdoor de levertijd langer wordt.

Op welke ondergrond kunnen de obstakels het beste geplaatst worden?

Het is gebruikelijk dat onze obstakels op gras of vergelijkbare ondergrond worden geplaatst dat voldoende demping garandeert wanneer deelnemers uit de obstakels zouden vallen. Wij leveren geen matten of andere valdemping.

Is een oneven ondergrond geschikt om de obstakels op te bouwen?

De ondergrond moet voldoende vlak zijn om de obstakels te kunnen bouwen. Wij kunnen bouwen op een oneven ondergrond. Dit moet echter van tevoren worden beoordeeld om het materiaal dienovereenkomstig aan te passen.

Ik heb beperkte ruimte om de obstakels te plaatsen, kan dat?

Maatvoering van de constructies kan indien nodig worden aangepast vanwege locatiebeperkingen. Dit moet echter van tevoren worden beoordeeld om het materiaal dienovereenkomstig aan te passen.

Kunnen we de materialen ook zelf ophalen?

De obstakels kunnen opgehaald en geretourneerd worden op het volgende adres: Urban-sky, Hanzeweg 2 in Lochem.

BUILDING TOGETHER? GET IN TOUCH!