EVENTS

Urban-sky is marktleider in Europa op het gebied van het ontwerpen en bouwen van OCR / Ninja obstakels voor events en trainingslocaties. De events zijn sinds het begin van de obstacle runs enorm gegroeid in aantallen. Vaak bouwen de organisaties zelf een groot gedeelte van de obstakels en wordt een gedeelte ingehuurd. Urban-sky is hier perfect op ingericht.

We hebben een breed assortiment voor alle doelgroepen, niveaus en we spelen in op de laatste trends. Daarnaast is het zo dat organisaties vaak elk jaar andere obstakels bij ons inhuren zodat hun zelf ook vernieuwend blijven.

Per obstakel staan uitgebreid de gegevens genoteerd zoals de haalbaarheid per niveau, de doorloopsnelheid per minuut, 10 minuten en per uur. De afmetingen van de constructie zijn hier ook te vinden en een link naar een voorbeeldfilmpje.

Toegang tot beveiligde site: na het invullen van het contactformulier / vragenlijst voor events.
Op het gedeelte van de beveiligde pagina kan je alle obstakels bekijken met de bijbehorende gegevens. Hier kan je ook een offerteaanvraag indienen. Kies per obstakel het aantal lanes dat je nodig hebt. De transportkosten worden berekend aan de hand van het volume en de locatie, dit gebeurt achteraf. Urban-sky neemt hiervoor contact op.

Frequently Asked Questions

Kunnen jullie ook obstakels customizen?
Wij hebben een standaard assortiment aan obstakels. Wij kunnen deze obstakels aanpassen en eindeloos combineren. Verder kunnen wij vrijwel alles ontwerpen / bouwen. Als er vragen zijn om project specifieke obstakels te ontwerpen, neem dan gerust contact op.
Zijn de obstakels verzekerd als ze opgebouwd zijn?
Voor een aantal obstakels geldt dat de materialen diefstalgevoelig kunnen zijn. Deze materialen kunnen het beste op de dag van het event zelf klaar gelegd worden. Materialen zoals Kettlebells, hamers en ander klein materiaal. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het toezicht en de beveiliging van de obstakels. Schade, vermissing en/of diefstal is voor rekening van de opdrachtgever.
Hoe ver van te voren moeten we de obstakels reserveren?
Vanwege de enorme vraag naar onze obstakels vragen wij aan om zo vroeg als mogelijk de reservering te plaatsen. Het liefst 3 maanden van te voren. Indien wij meerdere events per weekend ingepland hebben kunnen wij indien nodig extra produceren om aan de vraag te voldoen. Dit is onder voorbehoud.
Op welke ondergrond kunnen de obstakels het beste geplaatst worden?
Het is gebruikelijk dat onze obstakels op gras of vergelijkbare ondergrond worden geplaatst dat voldoende demping garandeert wanneer deelnemers uit de obstakels zouden vallen. Wij leveren geen matten of andere valdemping.
Is een oneven ondergrond geschikt om de obstakels op te bouwen?
De ondergrond moet voldoende vlak zijn om de obstakels te kunnen bouwen. Wij kunnen bouwen op een oneven ondergrond. Dit moet echter van tevoren worden beoordeeld om het materiaal dienovereenkomstig aan te passen.
Ik heb beperkte ruimte om de obstakels te plaatsen, kan dat?
Maatvoering van de constructies kan indien nodig worden aangepast vanwege locatiebeperkingen. Dit moet echter van tevoren worden beoordeeld om het materiaal dienovereenkomstig aan te passen.
Tot welke windsnelheid kunnen de obstakels blijven staan?
Windrestricties. Tot en met windkracht 6 beaufort kunnen wij veilige obstakels garanderen.
Ik wil graag obstakels over het water laten bouwen, kan dat?
Het bouwen in of over water kost minimaal 150% van de obstakelprijs. Dit zal vooraf per obstakel / constructie op de desbetreffende locatie beoordeeld moeten worden. Eventueel kan een kraan hierbij assisteren.
Ik wil graag sponsorgeld ophalen door de obstakels te bekleden met reclame. Mag dat?
Onze obstakels zijn uitermate geschikt om reclamedoeken in op te hangen. Bij de veelal grotere obstakels is de bovenste meter van de constructie daar specifiek ingericht. Desgewenst kunnen wij per obstakel aangeven wat de maatvoering van de reclamedoeken is.
Kunnen we de obstakels ook zelf ophalen?
De obstakels kunnen opgehaald en geretourneerd worden op het volgende adres: Urban-sky, Hanzeweg 2 in Lochem.
Rijden jullie ook alle materialen uit op het parcours?
Horizontaal transport op het event terrein is voor rekening van de opdrachtgever. Materiaal dient door de opdrachtgever te worden geplaatst binnen een straal van 5m bij het te plaatsen obstakel.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
Wij vragen 70% vooraf bij de reservering en 30% achteraf na het event.
Hoe lang geldt de huurperiode?
De huurperiode heeft een duur van +/- 1 week. Levering doorgaans op woensdag en retour op dinsdag.

BUILDING TOGETHER? GET IN TOUCH!