NINJA WARRIOR

Urban-sky is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Ninja Warrior obstakels en parcours. Onze continue doorontwikkeling van producten zorgt ervoor dat wij steeds voorop lopen met de trends.
Ninja Warrior is van oorsprong begonnen in Japan in 1997. Het was een programma genaamd Sasuke waar deelnemers een hindernisbaan moesten afleggen. Sasuke bestaat nog steeds en wordt gezien als een van de moeilijkste Ninja Warrior banen van de wereld. Amerika heeft het programma gekopieerd waarna het wereldwijd een groot succes is geworden. De naam Ninja Warrior is daar dan ook begonnen omdat de show America Ninja Warrior werd genoemd.
Bij Ninja Warrior moeten deelnemers een hindernisbaan afleggen. Deze baan is gericht op evenwicht, kracht en snelheid. Het grote verschil tussen OCR en Ninja Warrior is dat je bij Ninja Warrior vaak meer afstand hebt tussen de obstakels waardoor je een zweefmoment hebt tussen de obstakels. De officiele show speelt zich af boven water waardoor je als je valt een nat pak haalt. In trainingsfaciliteiten liggen er vaak matten onder de obstakels waardoor je zacht valt.

OCR / obstacle-running

Survivalrun

Ninja warrior

Frequently Asked Questions

Kunnen jullie ook obstakels customizen?

Wij hebben een standaard assortiment aan obstakels. Verder kunnen wij vrijwel alles ontwerpen / bouwen. Als er vragen zijn om project specifieke obstakels te ontwerpen, neem dan gerust contact op.

Kan ik mijn eigen kleur voor de obstakels kiezen?

Wij hebben een standaardkleuren lijst waaruit je kunt kiezen. Afwijkende kleuren kunnen ook gekozen worden maar daarmee gaat de obstakel prijs minimaal met 10% omhoog. Dit moet per afwijkende kleur aangevraagd worden.

Wat is de levertijd?

Onze levertijd zit op zo`n 10 weken. Dit kan per order verschillen. Momenteel is er veel hinder in de aanvoer van grondstoffen en kan het voorkomen dat hierdoor de levertijd langer wordt.

Op welke ondergrond kunnen de obstakels het beste geplaatst worden?

Het is gebruikelijk dat onze obstakels op gras of vergelijkbare ondergrond worden geplaatst dat voldoende demping garandeert wanneer deelnemers uit de obstakels zouden vallen. Wij leveren geen matten of andere valdemping.

Is een oneven ondergrond geschikt om de obstakels op te bouwen?

De ondergrond moet voldoende vlak zijn om de obstakels te kunnen bouwen. Wij kunnen bouwen op een oneven ondergrond. Dit moet echter van tevoren worden beoordeeld om het materiaal dienovereenkomstig aan te passen.

Ik heb beperkte ruimte om de obstakels te plaatsen, kan dat?

Maatvoering van de constructies kan indien nodig worden aangepast vanwege locatiebeperkingen. Dit moet echter van tevoren worden beoordeeld om het materiaal dienovereenkomstig aan te passen.

Kunnen we de materialen ook zelf ophalen?

De obstakels kunnen opgehaald en geretourneerd worden op het volgende adres: Urban-sky, Hanzeweg 2 in Lochem.

BUILDING TOGETHER? GET IN TOUCH!