NINJA OBSTACLES

Signature obstakels

Urban Sky is gespecialiseerd in het bouwen van OCR Rigs & Ninja Warrior obstakels. 

WE BUILD NEXT LEVEL

Gerealiseerde projecten wereldwijd

Next level Ninja Obstacle Course

Sinds het televisieprogramma Ninja Warrior NL. op SBS6 te zien is geweest, is de vraag naar kwalitatieve Ninja trainingslocaties in Nederland explosief gestegen! Urban Sky is de partner voor bedrijven en events die handig inspelen op deze groeiende markt. Urban Sky heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot dé specialist als het gaat om bouwen van Ninja obstacle courses en OCR Training Rigs. Onze eindproducten kenmerken zich door next level designs en een strakke afwerking. 

Ninja Obstacle Course

Een grote diversiteit aan obstakels zorgt ervoor dat iedereen, van jong tot oud, zichzelf kan uitdagen op het gebied van uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en snelheid. De moeilijkheidsgraad van ons parcours kan volledig worden aangepast naar de wensen van onze klanten en eindgebruikers. Zo kunnen wij bijvoorbeeld moeilijke elementen toevoegen voor nog meer uitdaging. Uiteraard is ons product ook te vereenvoudigen.

Custom made

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten happy zijn! Uiteraard begint dat proces bij een ultieme gebruikerservaring van uw bezoekers. Wij gaan altijd uit van maatwerk waarin uw wensen worden meegenomen tijdens de ontwerpfase, De obstakels kunnen in bijna alle kleuren geleverd worden, er bestaat zelfs een optie om uw logo in obstakels te laseren.

Blijf verrassen

Het is belangrijk om bezoekers continue te blijven verrassen. Urban Sky werkt voornamelijk op basis van steiger -en trussbouw, hierdoor is het makkelijk om het parcours te veranderen in opstelling. Wij kunnen zelfs bestaande elementen vernieuwen met nieuwe obstakels die wij produceren. 

 

Frequently Asked Questions

Hoe zit het met de veiligheid?

Veiligheid is bij al onze opdrachtgevers een belangrijk terugkerend thema! Wij produceren onze producten volgens de internationale normen omtrent veiligheid.

Leveren jullie ook maatwerk?

Naast onze standaard obstakels en opstellingen leveren wij ook maatwerk. Hierbij kunnen wij 100% een matchende opstelling leveren voor elke klant. 

Kan ik ook bij jullie huren?

Uiteraard! Elk gewenste opstelling leveren wij ook tegen gunstige huur voorwaarden. Tevens is het mogelijk om obstakels voor een langere periode te huren. 

Wat zijn de kosten?

De holy grail onder de meest gestelde vragen 😉 De kosten zijn afhankelijk van veel factoren. Dus om tot een goede inventarisatie te komen zullen we in ieder geval een kop koffie moeten plannen. 

Wat is de gemiddelde levertijd?

De levertijd is sterk afhankelijk van de wensen die jij hebt. Op het leveren van maatwerk dien je altijd te rekenen met 4 tot 8 weken.  

Don't Be Shy

If we didn’t answer all of your questions, feel free to drop us a line anytime.