OCR TEAM 

#RIDEWITHUS

Mannen en vrouwen

Team Urban-sky is ontstaan om de talentvolle ocr-lopers in het deelnemersveld te ondersteunen met als doel dat de atleten nog beter kunnen presteren.

Verschillende doelstelling voor aankomend jaar

ABOUT US

OCR is mondiaal een snel groeiende sport. Veel (top) atleten kunnen deze sport niet  kostenneutraal beoefenen. Stichting OCR Development heeft als doel om het eerste professionele OCR Team te ontwikkelen. OCR Development biedt sporters de mogelijkheid om kostenneutraal de sport te kunnen beoefenen op internationaal top niveau. In 2017/2018 zullen wij een groep van 6-8 atleten actief ondersteunen die zullen uitkomen onder de naam: OCR Team Urban-Sky.

Team Urban Sky zet zich actief in voor professionalisering binnen de OCR wereld. Wij ondersteunen de top- en breedtesport. Door te werken binnen de stichting met een commerciële en sporttechnische tak bieden wij potentiële sponsoren de mogelijkheid om deze sport verder te helpen ontwikkelen.

OVER TEAM URBAN SKY

Team Urban Sky is ontstaan om de talentvolle ocr-lopers in het deelnemersveld te ondersteunen met als doel dat de atleten nog beter kunnen presteren. De inspiratie voor dit team komt uit de manier waarop teams in andere sporten zoals schaatsen functioneren. Deze teams zorgen voor hun atleten door sponsoren te vinden die hen kunnen ontzorgen. De opzet van dit team is dan ook om zowel de sporter als commerciële partner te ondersteunen in het bereiken van hun doelen. “ Op dit moment worden bedrijven vaak drie keer per maand gebeld of ze iemand willen sponsoren. Wij bieden een concept waarbij er overkoepelende afspraken met sponsoren worden gemaakt, dit heeft als voordeel dat bedrijven een aanspreekpunt hebben voor het partnership, en niet met 10 sporters individueel om de tafel zitten. Willen we er echt met z’n allen een sport van maken, dan is structuur het toverwoord! Daarom hebben we ervoor gekozen om te werken met heldere afspraken voor sporters en partners. Dit schept voor iedereen helderheid en vertrouwen. Helaas is gebleken dat de afgelopen jaren teveel goed bedoelde initiatieven sneuvelde omdat er simpelweg te weinig kennis was om de sport naar een hoger niveau te tillen.” Op dit moment bestaat team Urban Sky uit een mooie mix van mannen en vrouwen uit Nederland en Belgie. Rick Urban: “ We hebben gekozen voor een mix tussen aanstormend talent en ervaren ocr atleten. Tijdens onze eerste meeting hebben we gevraagd naar hun doelstellingen.Ik kan je wel vertellen dat 2018 zo maar een heel mooi jaar voor ons kan worden”

DOELSTELLING

Het doel is om top sporters te faciliteren en te ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het worden van een nog betere atleet. “Met onze sporters hebben we gekeken wat de main events zijn waar wij ons graag willen meten met de overige atleten. Voor dit jaar hebben we gekozen voor de OCR series, OCR European Championships en het OCRWC. Tijdens deze events willen wij graag als team het hoogst haalbare resultaat behalen. Wij zijn niet vies van ambitie maar wel graag in combinatie met veel fun!” In het komend jaar wordt het elite team doorontwikkelt naar een professioneel team waar we trots op kunnen zijn. Daarnaast bouwen we aan een ‘development team’ waarmee we talenten een platform kunnen geven zichzelf te verbeteren.

BE FEARLESS.

Team Urban Sky is het snelste OCR team binnen de BeNeLux. Ons streven is om sporters financieel te ondersteunen in hun sportieve successen!

Alexander Struijk

Alexander Struijk

OCR Athlete Elite

Jensen Blondeel

Jensen Blondeel

OCR Athlete Elite

Thibault Debusschere

Thibault Debusschere

OCR Athlete Elite

Rik Nuyts

Rik Nuyts

OCR Athlete

Billy Vanderwalle

Billy Vanderwalle

OCR Athlete

Anna Louwerse

Anna Louwerse

OCR Athlete

Bo de Groot

Bo de Groot

OCR Athlete

BUILDING TOGETHER? GET IN TOUCH!

ONZE PARTNERS